Home » Blogg » W.T.F.

W.T.F.

Är du ute efter inspiration? Sluta då läs här. Jag menar det. Gå inte vidare.

Just nu känner jag mig som Grinchen, ni vet han, som absolut hatar jul och har noll julkänsla. Sån är jag. Jag blir oerhört provocerad av alla som lägger upp bilder på julmys, julstök, lussekatter och knäck. Ljusen tindrar ikapp med alla glättiga bilder av mysigt julstök. Här hemma finns inget. Zero. Nada. Noll. Noooothing. 

Lucia idag. Jaha, kul för er som lyssnat på julmys. Här råder ingen julstämning och jag fattar inte varför jag blir så provocerad. Men det blir jag. Jag försöker vara den här superduperduktiga bloggerskan som jobbar heltid, som driver webshop, försöker få tid till matblogg och som när verkligheten kommer ikapp inte hinner med. Vad är det för fel på mig?

Jag menar, vår granne knackade på dörren ikväll när jag stod i köket och svor över biscotti som inte ville som jag ville. Vi tog en tur i huset och letade efter vettskrämd hittekatt och jag vill bara gråta när vi kom upp på övervåningen där kontoret ser hemskare ut än hemskt för jag håller på att packa ihop beställningar. Och jag är så oerhört besviken över mig själv samtidigt som jag undrar över vad jag sysslar med. För fasiken Åsa. Vad vill du egentligen? Hitta julstämning?

Just nu vill jag bara gräva ned mig, men jag vet att den hittar mig, den där julstämningen, även om jag just nu känner mig som Grinchen. Och jag ska försöka att inte bli provocerad, för visst älskar jag julen.

2 kommentarer

  1. Pingback: W.T.F. - Matfeed
  2. Pingback: W.T.F. - Bloggfeed

Kommentarer är inaktiverade.