Home » Blogg » Tävling: utlottning av produktbox

Tävling: utlottning av produktbox

Jag har en produktbox med mjölkfria produkter som jag lottar ut till en av mina läsare.nicklaskokbok

Boxen innehåller

 • Grattugiato ostpulver
 • Pizzaost, 250g, Wilmersburger,
 • Mahalo, fylld choklad
 • Ljus Choklad Fairtrade Plamil
 • Vispbar Kokosgrädde
 • Chokladmousse
 • Lättrökt Ost, vegansk & mjölkfri

För att vara med i utlottningen ska du skriva ett inlägg varför just du ska vinna boxen. Jag kommer att dra ett svar bland er som är med i utlottningen.

Tävlingen pågår fram till den 28 januari. Namn på den som vunnit boxen meddelas den 29 januari på nicklaskokbok.se. Om den som vunnit inte hört av sig inom 2 dagar  efter tävlingens utgång drar jag en ny vinnare.

 

8 kommentarer

 1. Nathalie Gustafsson säger:

  Har en 1,5 åring med mjölkprotein allergi som älskar mat och naturligtvis choklad han har en bror på 5 år som inte är allergisk som också älskar choklad och de skulle vara roligt att få skämma bort 1,5 åringen med lite nya produkter och se om han gillart. Just nu kör vi på de vi känner till och som vi vet funkar. Fingers krossed hoppas vi vinner

 2. Carola Arvehell säger:

  Åh, med en inspirerande hemsida med många roliga recept skulle det vara extra roligt att vinna denna låda så alla i familjen kan äta ”parmesan ost”, choklad m.m.

 3. Sara säger:

  En matkorg med spännande mjölkfria varor låter som något för oss. Vi har en pojke som fick sin mjölkproteindiagnos när han var 7 år och har svårt med övergången från mjölk till mjölkfritt. Utöver sin mjölkproteinallergi utreds han även för glutenallergi, och att vinna denna korg vore verkligen toppen. Jag vill så gärna visa för honom att det finns bra mjölkfria alternativ.

 4. Alexandra r :) säger:

  Skulle vilja vinna denna åt min svärmor som inte talet mjölk. för att hon ska få kunna prova på och laga något nytt. 🙂

 5. Johanna Eriksson säger:

  Vilken lycka det vore för min mjölkprotein -allergiska 10-åriga dotter som brukar vara så uppgiven över att det finns så lite mjölkprotein -fria varor att handla. Detta vore toppen!!

 6. Pernilla säger:

  Har just fått reda på att min 2 årige son har komjölkproteinallergi. Finns inte så mycket mjölkfria produkter att välja på här i stan så det vore kul att prova något nytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *