Home » Blogg » Tävling: utlottning av mjölkfria julkalendrar

Tävling: utlottning av mjölkfria julkalendrar

I samarbete med Kung Markatta och Plamil lottar jag ut fem stycken mjölkfria julkalendrar. För att vara med i utlottningen av en av fem julkalendrar kan du välja mellan dessa tre alternativ.

jul

1) Dela det här inlägget på Facebook.
2) Dela ovan bild på Instagram och använd hashtag #julhosnicklaskokbok. Observera att du måste ha en publik profil – annars kan jag inte se inläggen.
3) Skriva en kommentar i det här inlägget

Tävlingen pågår 29 oktober – 4 november så du hinner få julkalendern i god tid innan jul. Namn på de som vinner julkalendern meddelas den 5 november på nicklaskokbok.se. Om någon inte hört av sig en vecka efter dragningen drar jag en ny vinnare.

22 kommentarer

 1. Linda säger:

  Jag vill jättegärna vara med i utlottningen eftersom detta är min 3 åriga dotters första ul utan mjölkoch det finns inte att hitta jölkfria julkalendrar i Finland.

 2. Lisa Josefsson säger:

  Skulle vara så kul om även lillasyster i familjen kunde ha en kalender och slippa sukta efter storebrors ”förbjudna”..
  Jag delar även på min Facebook!

 3. Sandra R säger:

  Jag vill jättegärna vara med i tävlingen! Min lilla tjej på fem år skulle bli toppenglad för en mjölkfri chokladkalender. (Hoppas att hon bjuder sin mamma på ett smakprov.)

 4. Ella säger:

  Wow det här är för bra för att vara sant. Trodde verkligen inte att det fanns chokladkalender med mjölkfri choklad. Tänk om lillebror oxå kan få en chokladkalender! Håller tummarna att det blir just vi som vinner denna till vår Leo 4år.

 5. Monica säger:

  Gissa om dottern skulle bli gla’ om ja’ vann en kalender med chokla’ och hon kan ta en bit varje da’ och ändå fortsätta att må bra! Hurra!

 6. Felicia Ahlqvist säger:

  När får man veta vem som vunnit kalendrarna? Jag har gjort både på facebook och instagram, nu här. Vill gärna vinna en åt min systerson på 1 år, han bara ÄLSKAR choklad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *