Home » Blogg » Tack Annica

Tack Annica

En internetpionjär har gått ur tiden. Det var med vemod jag nåddes av nyheten den 6 januari att Annica Tiger gått ur tiden.

När Nicklas Kokbok gavs ut 1996 väcktes tanken att jag skulle göra en recepthemsida och jag var fullständig novis. Dator införskaffades och jag började surfa runt efter en massa guider. Jag hamnade på Annicas sida och hennes guider  väckte mitt intresse för html-kodens värld. Stötte man på några problem så mailade man Annica och fick snabbt hjälp. Vi är många som påbörjade vår bana inom webb och html på 90-talet som kan tacka Annica för det vi är idag.

Varje vecka delade hon ut ett par tigerlänkar som uppmuntran och tanken bakom hennes tigerlänkar var inte bara att sidan skulle vara snygg utan att  den skulle andas HTML-glädje. Hennes tankesätt gjorde i alla fall att jag vågade ta ut gränserna och leka med koderna.

1997 startade jag en vän HTML-Gruppen, en gemenskap för alla som knackade html-kod och jag tror ärligt att gruppen inte hade kommit till om det inte varit för Annicas guider och lärande.

Hon var en sann pionjär inom webb. Tack Annica.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *