Home » Blogg » Sommarrus

Sommarrus

God morgon från strålande, vackra Blekinge. Fåren börjar väsnas rätt tidigt på morgonen men det är så mysigt så jag blir inte irriterad trots att jag vaknar upp – även fast jag är ledig.

Vi lever i ett semesterrus och njuter av ledighet, goa vänner och fantastisk avkopplande miljö. Äkta hälften och jag befinner oss djupt inne i de blekingska skogarna och har inte alls dåligt samvete att kidsen är hemma och passar hus och katt. Vi har hunnit besöka Östersjöfestivalen två kvällar i rad så nu är vi nöjda och belåtna och kommer inte alls att ha dåligt samvete för att vi skippar Malmöfestivalen – i år heller.

Igår fick vi sällskap av goa vänner och vi hade en helt fantastisk dag. Det blev lunch i trädgården och matbordet fick bäras runt i och med att skuggan flyttade på sig , promenad och blåbärsplockning, badning, fika och Östersjöfestivalen som avslutades med god middag. Är så tacksamma för att dessa personer finns i våra liv 🙂 Ha en fortsatt fin lördag på er och så hörs vi tidigt i morgon bitti med en ny veckomatsedel.

sommariblekinge sommariblekinge2

 

Spara

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *