Home » Blogg » Polen dag 1: Quadrille Conference & Spa

Polen dag 1: Quadrille Conference & Spa

Klockan 08.15 i morse lyfte vi från Kastrup för att drygt en timme senare landa i Gdansk där vi möttes av vår chaufför som körde oss till Quadrille Conference & Spa i Gdynia.

gdynia01

Både mamma och jag har varit heltaggade de sista veckorna och verkligen sett fram emot vår spavecka och vi blev inte besvikna när vi kördes upp mot det fräscha slottet.

gdynia07

gdynia08

gdynia11

gdynia09
Den vackra 1700-talsbyggnaden ligger i en park i Gdynia och både slottet och parken har utsatts för intensiv återuppbyggnad och renovering som förde tillbaka slottet till sin forna glans och som boutiquehotel andas Quadrille lyx och flärd. Spaanläggningen är fantastiskt fint och temat för hotellet är Alice i Underlandet vilket är riktigt gulligt. Jag upptäcker nya saker var gång jag går in i ett rum. Och alla sovrum ser olika ut. Så här ska vi bo i en vecka och det är inte dumt alls.

gdynia02

gdynia06

gdynia05

gdynia04

gdynia03

Efter uppackning såg vi till att få i oss lunch för frukosten på Kastrup var inte speciellt kul. Hörde att det var fler som beklagade sig över att behöva betala 75 DK för en bulle och croissant som var fräsch igår.

När lunchen var uppäten var det dags att bege sig till spaavdelningen där vi fick  dryg 15 minuters välkomstritual i form av nackmassage. Det behövdes för jag spänner mig enormt när jag ska flyga. Vi har också hunnit med en rejäl promenad och om en stund väntar poolen på oss. Spa- och poolavdelningen är helt otrolig. Jag måste ta med mig kameran imorgon för det går knappt att beskriva. Vi känner oss som om vi är i en lyxbubbla för vi har haft hela spa- och poolområdet för oss själva ikväll. Det var så skönt och det blev ett antal längder innan det var dags för middag.

Och maten, ja det är ett kapitel för sig. Kocken vet om att vi är allergisk mot mjölkprotein och vi serverades två rätter som var helt otroliga. Håller maten samma höga klass hela veckan så har vi något att se fram emot.

mammaochåsa

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *