Home » Blogg » Nu kör jag igång med träning igen

Nu kör jag igång med träning igen

Efter två månaders ”för mycket runt omkring mig” så är det dags att prioritera mig vilket innebär att det ska det bli ordning och reda med träning och mat igen. Den uppstramning av kroppen som jag ägnade mig åt förra året känns som ett minne blott och det är inte klokt vad lätt det är att förfalla åt gamla olater. Nu får det vara slut med godis var och varannan kväll men liksom förra gången så kommer jag att fokusera mer på åtstramning än viktnedgång.

Som inspiration – och för att få igång mig igen –  har jag beställt helt nya träningskläder. Sonen brukar säga att vi tjejer köper kläder för att kunna träna medans killar tränar för att kunna köpa kläder. Det ligger säkert mycket sanning i det….

campadre

Som medlem hos Campadre fick jag upp till 74% rabatt hos Röhnisch så i går kväll klickade jag hem  ett par träningsbyxor och ett linne  men träningen drar igång idag med 22 min inomhusträning och efterföljande powerwalk. (Länken som går till Campadre är min personliga tipsa-länk)

10265DE5CB61AD9742172FF069C07583 8C8160C3D19682B7AABB287C1AD0B5EA

Jag har också spanat in ett par nya träningsskor men de kommer jag att unna mig först när känner att jag kommit igång med träningen igen. Fortsatt trevlig lördag på er  – nu beger jag mig ut.

W-NIKE-AIR-ZOOM-STRUCTURE-19-806584_600_A_PREM

 

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *