Home » Blogg » Nicklas 24 år

Nicklas 24 år

Grattis Nicklas på födelsedagen. Födelsedagarna duggar tätt i början av september och idag firar vi vår älskade Nicklas som fyller 24 år. Vår förstfödde föddes tjugo i tre på natten och det var en kort och häftig förlossning. Vi åkte in vid midnatt, vattnet gick klockan två och sedan såg Nicklas dagens första gryningsljus.

Nicklas har alltid varit en nöjd bebis och så länge han har fått mat och sömn, ja då har han varit lätt att göra med. Han är fin-gourmet ut i fingertopparna vilket jag (ironiskt) tror beror på att jag lagade all barnmat från scratch. Emma däremot föddes upp på färdigköpt burkmat och hon äter allt. Ingen finkänsla där inne.

Bild från Nicklas Kokbok 1996, Nicklas sitter i mitt knä och en vecka efter att bilden togs föddes Emma

Vi älskar vår fina pojke och som mamma är jag oerhört stolt över honom. Vi är mycket lika varandra så jag ser många drag av mig i honom hahaha. Vi är lika bestämda och jag kommer ihåg när Nicklas, som då gick i 6:an,  på sista skoldagen innan jullovet började, bestämt berättade att han ville börja på skola i Lund på vårterminen. Det blev bråda dagar för att få ihop allting men på vårterminens första dag började han på den skola han valt.

Under gymnasiet var Nicklas med i ett ungdomsutbyte och fick bo och uppleva Turkiet hos en turkisk familj. Och vi fick hem en pojke från Polen som bodde hos oss. Jättekul. På gymnasiet gick han Medialinjen och sedan bar det av mot Molkom i Värmland där han bodde två år för att studera film och regi. Han har hunnit jobba med en hel del filmproduktioner och det har varit härligt att se resultaten.

Han har hunnit arbeta med sin webbutik som sålde canvastavlor och har nu en annan butik som heter Felix & Friends. Samtidigt passar han på att byta inriktning och läser nu app-programmering på Malmö Högskola där han arbetar med ett par app-idéer. Det är spännande saker på gång. Så Nicklas, grattis på 24-årsdagen. Framtiden väntar på dig. Vi älskar dig. Och står bakom dig vad du än gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *