Home » Blogg » Mjölkfri matsedel vecka 11

Mjölkfri matsedel vecka 11

Inlägget innehåller reklam till Ishokuju 

 

Söndag igen – och lunchdags – och jag har fortfarande inte kommit ur pyjamasen. Hela gårdagen tillbringade jag med att packa upp, fotografera, prissätta, skriva content och lägga upp nya varor i min webbutik, Ishokuju. Jösses vad många roliga prylar jag fått hem. Fördelen med att göra beställning med båttransport är att jag hunnit glömma nio tiondelar av det jag beställde hem i december, så det var rena julafton att packa upp. Jag fick dock ringa in mannen som bärhjälp för jag insåg att jag aldrig fått hem paketen själv då det var en hel del som skulle hämtas.

Nu är lagret påfyllt igen och jag fick också installerat Klarna som betalningssätt. Tidigare använde jag Stripe och PayPal och det var en rent ekonomisk fråga innan jag hann komma igång och kunde se om det genererade några affärer.

När jag hade affärsmöte med banken, innan start, så påtalade de just att Klarna är den viktigaste och bästa betalmetoden men att det kunde vara svårt att få ihop det ekonomiskt till att börja med. Nu när jag ser att det rullar på så kopplas jKlarna på för jag förstår att många tycker att det är viktigt att kunna betala just genom Klarna.

Mjölkfri måndag den 9 mars

Ugnsstekt grillkorv och potatismos

Mjölkfri tisdag den 10 mars

Torskrygg med dillsmör och kräftkroppkakor

Tips: Skippa kräftorna i kroppkakorna, om de små inte gillar det.

Mjölkfri onsdag den 11 mars

Köttbullar med brun sås, kokt potatis, pressgurka och lingon

Mjölkfri torsdag den 12 mars

Pasta med skinksås
Tips: Skippa bönpastan och servera med vanlig pasta istället

Mjölkfri fredag den 13 mars

Polenta med gröna ärtor, schnitzel och Sriracha Chili Majonnäs

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *