Home » Blogg » Koppardetaljer

Koppardetaljer

Vi hade planerat att köra mc till Äppelmarknaden i Kivik men när vi kom halvvägs var vi tvungen att vända för jag höll på att frysa ihjäl i  den skånska blåsten. Ögon och näsa rann och eftersom jag inte vill vara snorförkyld när vi åker till Tokyo så valde vi att vända. Note to myself: Plocka fram långkalsongerna om du envisas med att köra mc i slutet av september.

I stället för äpplen så begav vi oss på kopparjakt. Jag har varit på jakt efter kökslampa i koppar och vi hittade en på Hornbach. Stor och pampig och den passar bra in tillsammans med våra andra koppardetaljer. Det är kul att det är populärt med koppar igen (och jag är helt medveten om att jag ligger år efter alla trender….) 😉

koppar03

koppar02

koppar01

Till middag blev de en fantastiskt god risotto med smak av parmesan – men den återkommer jag till senare i veckan. Jag har också hunnit svänga ihop en chokladkaka och recept kommer senare i veckan. Glad lördagkväll på er alla 🙂 Och för er som är återkommande besökare vill jag påminna att jag har tagit en paus i veckomenyerna – de återkommer jag saker och ting lugnat ned sig.

plamilvit

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *