Home » Kontakt

Jag som driver Nicklas Kokbok heter Åsa, bor i Skåne och jag lagar och bakar alla typer av (mjölkfria) rätter (eftersom jag är allergisk mot mjölkprotein) utan att förespråka någon form av diet. Flertalet av recepten på min mjölkfria matblogg är också fria från sojaprotein. Läs gärna mer om hur Nicklas Kokbok startade.

Du kontaktar mig enklast genom att skicka ett email till

asa[snabela]gilbertson.nu

Samtliga receptbilder som visas på Nicklas Kokbok har jag själv tagit (annars länkar jag till berörd fotograf). Låna gärna bilder, men länka tillbaka till mig och glöm inte att skicka mig information om var bilden finns. Jag är pinsamt medveten om att många av de äldre recepten saknar bild – men det kommer upp bilder – sakta men säkert!

JagSmygerInteBadgeI bloggen tipsar jag om olika produkter eller tjänster jag själv köper och provar. Alla rekommendationer är min personliga, ärliga åsikt.

I de fall jag samarbetar med något företag står det klart och tydligt utskrivet – ”i samarbete med…” i rubriken. Allt för att ni som läsare ska veta vad som gäller. Jag gör ingen smygreklam utan väljer själv vad jag ska skriva om i bloggen.

 

Spara

Spara

26 kommentarer

 1. Lissbeth Lundh säger:

  Hej!

  Kan du stryka min gamla mail-adress och lägga till min nya i stället.

  Tack på förhand
  Lissbeth Lundh

 2. Elisabeth säger:

  Hej! ville bara säga TACK! vad jag har letat efter recept.. har två barn som är Mjölkproteinallergiker och en man som är laktos .
  Här finns ju allt , tips och idéer hur man kan göra. Tack så mycket. Med vänlig hälsning Elisabeth

 3. Malin säger:

  Tack för en toppensida!!! Jag har precis fått barn och min lilla Elliott är mjölkproteinsallergisk. Eftersom jag ammar måste jag äta mjölkfritt och här har jag hittat de godaste recepten som underlättat min vardag. Kände mig rätt vilsen första gången i affären när jag skulle handla mjölkfritt. Så tusen tack för denna fantastiska sida.

 4. christina säger:

  Hej. Alltid roligt att få tips när idé torkan slår till. Tror du att det kommer finnas mp fri choklad kalender att köpa? Jag ser redan min 6 åriga dotterns blick i affärer för hon inte kan få någon. Mvh Christina

 5. Lena Lindqvist säger:

  Vad kan jag byte ut färskost, typ Philadelfiaost, mot, funkar cocosgrädde?? Härliga recept jag hittat på din sida
  /Lena

  • Åsa säger:

   Hej Lena.Vad roligt att du hittat min blogg 🙂 Vad ska du använda färskosten till? Om det är en cheesecake kan du använda Imat Fraiche. Oatly har även en annan produkt som heter PåMackan, som inte är dum den heller, som alternativ till färskost.

   • Lena Lindqvist säger:

    Den ska vara i en cheesecakevariant, men jag hittade ditt recept med rabarber o jordgubbar så den bjuder jag på när vi har släktkalas, den verkar mycket god o då är nog våra jordgubbar mogna, vi bor i Västerbotten

 6. Anna Takkula säger:

  Åh vilken dröm att hitta denna blogg! Jag har en fjortonåring som precis blivit allergisk mot komjölksprotein. Hon är ledsen och känner sig nedstämd för att det inte finns något hon kan äta. På din blogg finns hur mycket som helst som hon gillar och som kan få henne att må bättre! Tack för att du väljer att dela med dig.

  • Åsa säger:

   Tack för att du hittade hit, Anna. Och jag hoppas bloggen kan bli en inspiration för din dotter för det finns hur mycket gott som helst att äta – utan mjölk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *