Home » Blogg » Jag provar Edgy Veggie To Go

Jag provar Edgy Veggie To Go

I ett pressutskick från Kökets Box fanns en förpackning Edgy Veggie To Go och utrustade med var sin sked satte sig dottern och jag ned och testade. Edgy Veggie To Go innehåller inga animaliska produkter eller gluten. Den har också ett högt innehåll av protein och kan ses som ett alternativ till smörgåsar, sallad eller annan snabbmat.

Serien består av tre olika sorter: Chili sin Carne, Quinoa & Chickpea och Rice & Lentils. Jag fick hem Chili sin Carne med stora svarta bönor, kidneybönor och tomater och det var ett bra val, eftersom jag älskar svarta bönor.

Så hur gick vi tillväga. Vi kokade upp vatten, tillsatte det i koppen, rörde runt, satte på locket och så väntade vi 5 minuter.

Därefter var det dags för provsmakning och det var faktiskt bättre än förväntat. Alla som någon gång har testat varma koppen-soppor vet precis vad jag menar…. Smaken påminde om Chili sin Carne och konsistensen var helt ok. Det fanns litet tuggmotstånd i bönorna och det gillar jag.

Vi är dock rörande överens om att priset är alldeles för högt. Jag googlade och har hittat priser från 35-40:- och det tycker jag är alldeles för mycket för en rätt som påminner  om varma koppen. Fast, denna var så mycket godare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *