Home » Blogg » I all enkelhet….

I all enkelhet….

Valborg har passerat och vi firade det inomhus med en god gryta yakiniku på blandfärs och till efterrätt serverades det glass. Glassbilen kom lagom till efterrätt och då passade jag på att handla förra årets aprilskämt – en sparrisglass med citronsmak.

Sparrissorbet med citrondoppmassa

Jag vet, det låter helt osannolikt. Det var ett aprilskämt som ledde till att många ville köpa glassen så då tog Hemglass fram en glass – som är riktigt god. Det är en vuxenglass och definitivt inget som passar små barn.  Men vi njöt av den.

Vårt badrum är nästan klart, det är ett par smådetaljer kvar som ska slutföras i helgen. Lite småfix och annat.

Badrummet är superlitet men vi fick plats med en dusch i industriutförande. Love it. Jag köpte ett duschdraperi med motiv av Carolina Gynning. Handdukar och matta från Jysk. Övrig inredning kommer från IKEA.

Vi har inrett i detaljer som svart, vitt och silver för att trolla bort tapeten som fortfarande äckligt gul. En budgetrenovering med andra ord.

Något jag fått dille på, i all enkelhet, är mackor med avacadokräm och pocherat ägg. Jösses, så gott och enkelt. Jag mosar en avacado, tillsätter tomat, salt och peppar. Det bres på min mammas hembakade bröd och ovanpå lägger jag ett pocherat ägg. En måltid för en kung. Mat i all enkelhet men jäklar vad gott!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *