Home » Blogg » Gott slut….

Gott slut….

Gott slut på er alla och varmt tack till alla som följer Nicklas Kokbok.

Nicklas Kokbok (printad version) kom ut 1996, hemsidan kom upp 1997 och den andra (printade) kokboken kom ut 2003.

2014 kom webbversionen av Nicklas Kokbok igen igen, efter att ha legat i träda i flera år och jag försöker, på mitt eget sätt och vis, att hålla bloggen igång, med allt vad det innebär. Ibland blir det flipp, ibland flopp.

2020 har inte varit ett år jag vill minnas (milt sagt), även vad gäller mitt bloggande, så jag är oerhört tacksam för er som hänger kvar. TACK.

Varje år har jag kört en sammanfattning av det år som gått, men den traditionen bryts i år. Istället lägger jag min energi på att minnas min svärmor, barnens farmor, som gick bort i maj. Och Lasse, min svåger, som gick bort veckan innan jul. Tack för alla fantastiska stunder som vi fått dela med er.

Foto. Pexels.com

På julafton satt vi och tittade på bilder på en gemensam julafton för 5 år sedan. Vilka minnen. Vi minns. Och glömmer inte. Svärmor hade rullat 7 varv i graven om hon sett hur jag bakade plättbakelser men vi försöket hålla minnet vid liv trots att vi kanske inte gör saker som man tidigare gjort. Istället har vi tagit till vara på en massa guldkorn. Så här gör vi nu.

År 2020 kommer att bli ihåg kommet som året då vi träffas utomhus – på avstånd. Vi har umgåtts, med handsprit och avstånd. Men det har varit guldklimpar och stunder som vi tagit till vara på.

Under året har jag fokuserat mycket på min butik (<— reklam) och med allt som händer runt omkring så har jag prioriterat det som legat mig närmast om hjärtat – och det har tyvärr inte varit matlagning.

Tidigare nyårsaftnar har vi haft rejäla menyer, men så blir det inte i år. Älskade gubben och jag kör en light-version. En del halvfabrikat vilket får summera 2020. Jag har lärt mig att värdesätta den kontakt vi har kunnat ha och försökt ta tillvara på varje minut som man kunnat umgås.

Och med det sagt, tack för er som hängt med under 2020. Nu ser vi fram emot 2021.

Gott Nytt År!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *