Home » Blogg » Gott slut och Gott Nytt År

Gott slut och Gott Nytt År

Hej vänner. Har ni bestämt vad ni ska äta för gott i morgon kväll? Vi blir åtta stycken och till förrätt ska jag bjuda på asiatisk havscocktail med punzudressing.

Till varmrätt blir det lax med asiatisk pesto på en förförisk bädd av sötpotatisnudlar och jordnötskross. Och som avslutning machaglass, nashipäron med timutpeppar, sojakaramell och vit choklad. Allt mjölkfritt naturligtvis 🙂

Vi kör asiatiskt tema även i år och alla ingredienser ligger i kylen och väntar på att jag ger mig i kast med dem i morgon eftermiddag. Och liksom tidigare år, så kommer recepten inte upp förrän efter nyår, men letar du efter recept till nyår, så finns fem menyer här.

Jag har varit ledig sedan den 23 december och det har varit otroligt skönt. Jag har hunnit pyssla en del på hemmafronten, läst en massa böcker, sett flera serier på Netflix och i idag träffade jag en revisor som ska hjälpa mig med bokföring. Jag försöker inse att jag inte är någon supermänniska och för att jag ska fortsätta må bra, då får jag leja ut vissa saker. Att jobba heltid och driva webbutik tar sin tid och min lediga tid har jag bestämt mig för att bara tänka på mig själv. Det får bli mitt nyårslöfte. Att vara mer självisk.

Och med det önskar jag alla ett Gott Nytt År. Tack för att ni följer min blogg.

4 kommentarer

 1. Lotta säger:

  Gott Nytt År!
  Förrätt är inte bestämt, men varmrätt ska jag testa att marinera sojakyckling och servera med potatisgratäng. Vitlöksklick till. Dessert bestämde jag nyss, No bake Oreo tryffelpaj. Köpte crostini som jag tänkte man kunde klicka något ovanpå o ha som lite tilltugg innan tolvslaget.
  Får se! Jag jobbar nyårsdag kl 07.15 så det blir en tidig kväll.

  • Åsa säger:

   Hej Lotta. God fortsättning. Det lät som en jättegod meny och efterrätten lät supersmarrig. Nu får jag dock dra ned på socker ett tag för det har varit för mycket gott under den här julledigheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *