Home » Blogg » Fredrik, finns du kvar?

Fredrik, finns du kvar?

Min blogg är min plats att göra mig hörd – så jag gör det nu.

Jag tillhör inte de som klagar. Efter 30 års äktenskap har jag lärt mig att jämka för att få ihop saker och ting. Tro mig, jag ha ängels tålamod när det gäller saker och ting.

Jag kan snacka skit om Skånetrafiken för att de inte får tummarna loss ur arslet att sköta saker och ting  – men inom mig så kommer jag ändå att sälla mig till kön och acceptera att det finns saker och ting som jag inte kan påverka, beroende på väder och vind. Så jag är tålig. Jag är norrläning. Jag försöker att inte bekymra mig över saker och ting som jag inte kan påverka. Jag vägrar att stressa och få högt blodtryck.  Jag har tålamod. Jag väntar ut. Men så händer något som får mig att undra vad fan som sker.

Och så finns det FS-data. När jag startade upp allt mitt ”internetande” så började jag hos FS-data. Jag har varit kund i över 20 år. Jag är fan i mig något som de kallar Guld-kund men helt ärlig, det är något de pissar på – idag. Vi som fanns med från början, det känns inte som vi räknas längre.

Förutom min blogg så driver jag ett företag – allt ligger hos FS-data. Numera uppköpt av Misshosting med allt vad det innebär.

I slutet av november så slutade e-mailen att fungera. Den 4 december så fungerar fortfarande inte mailen. En vecka utan fungerade email – hur tror ni att det är att driva ett företag?

Som bonus så får min webbsida tuppjuck, någon gång emellanåt, och ligger nere. För att få det att fungera så får jag erbjudande att teckna 2-årsavtal och flytta till bättre servers. Så då planerar jag att göra det. Av ren lathet för att jag inte orkar flytta. Så nä, jag kanske inte ska gnälla.  Min faktura är dock ännu inte betald så jag ligger kvar på gamla servern men efter att ha upplevt vad ni levererar så är jag ytterst tveksam till om jag vill vara kvar.

För det enda som får mig att vilja var kvar är Fredrik. Denna vänliga själ som jag aldrig träffat, men som för mig ändå är det genuina som FS-data bygger på.

I kväll, efter 5 dagar utan fungerade mail så ifrågasatte min son varför jag är kvar och helt ärligt, jag vet inte. Jag vet inte ens om Fredrik finns kvar, den Fredrik som alltid fanns till hands när jag för över 20 år sedan startade mitt konto. Eller om han har drunknat när Misshosting blev nya ägare  Så min fråga är – Fredrik, finns du kvar? Finns det något genuint kvar hos av Fs-data som gör att jag ska stanna kvar? Eller är det dags att jag vaknar upp och tar ut en skilsmässa?

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *