Home » Blogg » Fasta dag 5 till 7

Fasta dag 5 till 7

Det är rätt enformigt att bara dricka och jag ska vara helt ärlig. Dag fem, i onsdags, höll jag på att kasta in handduken. Jag var enormt hungrig och magen kurrade i stort sett hela dagen. Det enda jag tänkte på var mat, mat, mat och när jag kom hem på kvällen så slängde jag mig över buljongen och åt glupskt. Jag mådde fortfarande bra men hungerskänslorna höll på att ta kål på mig.

När jag vaknade i går morse så var jag fortfarande hungrig och kände mig allmänt matt, så jag åt frukost (dvs, drack morotsjuice och pimpade till det hela med en isbit). Det räckte och sedan har det varit lugnt under dagen. Inga hungerkänslor utan jag har kunnat följa (det tråkiga) matschemat. För att underlätta så ser jag till att hålla mig ifrån lunchrummet, för jag tror inte jag hade klarat av att sitta där och dricka mina juicer när andra äter mat.

Dagens lunch. 1 portion morotsjuice och sedan 1 portion ”fruktdessert”

Så, varför fortsätter jag? Jag är envis! Och jag ser ljuset i tunneln. Och sammantaget så mår jag jättebra. Jag sover jättegott, jag är otroligt pigg, förutom svackan i onsdags. Jag ska vara fastande till och med lördag och sedan ska jag sakta börja trappa upp min kost (söndag och måndag).

Jag ser så fram emot att få tugga mat och jag har faktiskt gjort en matbeställning som levereras på utsatt dag, så att jag kan börja laga mat igen. Och äta.

Nu är det bara tre dagar kvar 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *