Home » Blogg » Fasta dag 3 och 4

Fasta dag 3 och 4

Jag är inne på dag fyra av min fasteperiod och det går som en dans. Jag är inte så hungrig som jag trodde jag skulle vara, men å andra sidan har jag suttit och tittat på härliga dessertbilder och drömt om både pizza och vin, så det kanske säger en del.

I går började jag morgonen med 3 dl örtte plus att jag hällde upp 2 dl katrinplommonjuice utblandat med 2 dl vatten. Det var min frukost och den satt jag och sörplade på fram till elva.

Det här med att dricka katrinplommonjuice kom ju som en verklig överraskning, för jag tänkte inte alls på konsekvensen av det hela. Jag ska inte gå in på detaljer men kl 10 så small det till i magen, vilket innebar att klockan 11 åkte jag hem för att jobba hemifrån. Process utrensning hade verkligen börjat. Jösses.

Vid tolv var det lunch och då åt jag 1 dl grönsaksjuice blandad med 1 dl vatten. Den måltiden går numera under beteckningen Bloody Mary, bara för att jag ska kunna få ned den.

Till dessert blev det 1 dl fruktjuice blandat med 1 dl vatten. Och däremellan dricker jag örtte.

På kvällen tillagade jag en helt fantastisk soppa bestående av 5 dl vatten och 3 tsk buljongpulver, och tro mig. Det var dagens höjdpunkt. Sedan var det liksom bara att gå och lägga sig men döm om min förvåning när jag vaknade upp i morse och var jättepigg. Jag hade sovit som en stock och kände mig både utvilad och utsövd.

Till dagens frukost beslöt jag för att ändra ordning på dryckerna med tanke på vad som inträffade igår när jag drack katrinplommon. Jag hade ett möte klockan 10 och kände inte alls för att sitta halva mötestiden på toan. Så jag började med dessertdrycken och sedan blev det en Bloody Mary. Jag drack frukosten fram till elva och strax efter tolv tog jag en halv sats katrinplommonjuice. Resten drack jag när jag kom hem. Och snart är det dags för middagsbuljongen 🙂 Jag är nog inte riktigt funtad som ser fram emot en skål varm buljong.

Så, med nästan hälften avklarat – hur går det? Det går över förväntan. Jag trodde jag skulle ha enorm huvudvärk och vara både grinig och hungrig, men jag upplever att jag har en jäkla energi på morgnarna. Surdegar som har legat på jobbet och fått vänta på att bli lösta, det löste jag direkt i måndags morse. Det är sex dagar kvar (halvtid imorgon) och det ska bli kul att se hur de återstående dagarna kommer att gå.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *