Home » Blogg » Familjeträff Corona Edition och vi minns Lasse

Familjeträff Corona Edition och vi minns Lasse

2020 lär inte gå till året som vi minns, utan till det år jag vill glömma. Vilket skitår vi har haft men det gäller att ta till vara all ljusglimtar.

Med tanke på äkta hälftens hälsa så minimerar all kontakt även om jag erkänner att jag vill resa. Jag vill ge mig ut. Jag vill besöka ställen. Jag vill se nytt. Träffa vänner och vara som det en gång var. BC. Before Corona. Men det kommer väl.

Vi försöker att bara träffas innersta kretsen och tack och lov att nästan allt går att sköta online nu för tiden. Julklappar klickas hem, mat klickas hem och det hade varit helt perfekt om vi kunnat klicka hem mänsklig kontakt också. Coronan sprids som en löpeld i Skåne och jag har all respekt för att mina föräldrar vill hålla distans. VI har knappt träffats sedan i oktober men lagom till helgen tog vi beslut att köra en Corona-edition-alla jul. Underbart. Vi höll avstånd. Vi grillade korv och åt underbara julkakor. Nu är mitt batteri laddat igen så nu kör vi.

Och all vår kärlek och tanke går till min svåger Lasse som gick bort i natt. Det var ett tufft och ledsamt besked som vi mottog idag.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *