Home » Blogg » Bakluckeloppis eller prova Sellpy

Bakluckeloppis eller prova Sellpy

Jisses vad det regnar och blåser i Skåne. Var är sommaren? Var är värmen? Jag vill återuppleva de fantastiska varma dagar vi hade i början av juni men som det är nu så känns det nästan som höst. Blä!

Ett par gånger per år försöker vi sälja ut en massa saker på bakluckeloppis men i år har det varit stört omöjligt att få till en helg som passar oss båda. Vi har haft fullt upp vartenda helg och när vi sedan kan få ihop våra scheman – då har vi ingen bil – eftersom Nicklas jobbar vissa helger och använder vår bil.

Förrådet i garaget blir större och äkta hälftens frustration blir djupare och djupare eftersom han är rädd att motorcykeln ska få en repa *host host*.

Vi stod i valet och kvalet om vi skulle lämna in kläderna till klädinsamling och en del saker till Lions då jag av en ren händelse ramlade över Sellpy. Har du hört talas om dom?

sellpy
Jag hade aldrig hört talas om Sellpy tidigare men det jag läste lät nästan för bra för att vara sant. Och idéen är ju helt genial. Me like!

  • Det går ut på att jag (utan kostnad) beställer och fyller en eller flera sellpypåsar. Jag beställde hem två påsar och fick dem i brevlådan efter ett par dagar.
  • När påsarna är packade ringer jag och bokar transport och Sellpy hämtar vid min dörr (kostnadsfritt). Obs att de endast hämtar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och västra Skåne men bor du utanför dessa områden kan du skicka påsen kostnadsfritt. Läs på hemsidan. Jag ringde och bokade transport och det var hur smidigt som helst. På avhämtningsdagen fick jag SMS att chauffören var på väg och skulle jag inte vara hemma är det bara att sätta ut påsarna i förväg.

sellpy

  • Sellpy sköter försäljningen vilket innebär att jag kan bara luta mig tillbaka och vänta på att pengarna  ramlar in på mitt konto. Det ska bli spännande att se vad jag får in. Vinsten fördelas så att  jag får 40% om varan säljs för mer än 50 kr och för mig som ändå tänkt skänka bort sakerna – eftersom vi inte har tid att själva sälja – så är det en bonus.
Finstilt: 
Inlägget är inte sponsrat av Sellpy utan är ett tips från mig till dig. Du kanske också har en del saker du vill bli av med - men varken har tid eller lust att själv göra det.

 

Spara

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *