Home » Blogg » Ändrat köpbeteende

Ändrat köpbeteende

Hej på er. Hur får ni vardagen att fungera? De som följer min blogg vet att sedan 2016 sköter stor del av mina matinköp via nätet, men det funkar inte lika smidigt sedan en tid tillbaka, vilket inte är så konstigt.

Jag var van att göra beställning ena dagen och få hem leveransen dagen därpå, men eftersom det är så många som beställer mat nu för tiden så är det upp till en veckas leveranstid – om man ens får en tid – och då har jag har testat flertalet olika leverantörer med samma resultat – så gav jag upp.

Så nu handlar jag i butik igen. Och i mataffär råder relativt stor frid. Vi är endast ett fåtal och folk kör inte längre kundvagnarna i hälen på en och håller också avstånd. Och inte heller står någon och tjuvläser koden när man använder kortet. Är det något jag önskar att man tar med sig efter Corona så är det just detta att hålla avstånd. Och inte minst respekt mot sina medmänniskor.

Så, förutom att handla mat blir det inte mycket spring i butiker, utan jag försöker gynna våra lokala handlare då jag vill att de ska finnas kvar. Det blir någon extra blommor blomsteraffären och så handlar jag på vår ort, i största möjligaste mån. Det jag inte får tag i byn, det handlar jag online och eftersom man ALDRIG ha för många jeans – säger hon som har 20 par – så har jag shoppat lite coola jeans, roliga toppar och blusar. Och så blev det en väska. Jeans, skor och väskor – det tillhör väl livets nödtorft? Eller? Det kan man aldrig få för många av.

Jag gillar SMÅ väskor och det beror till stor del på min fibromyalgi. Jag kan inte bära tung och för att se till att jag inte gör det – så köper jag SMÅ väskor. Jag får plats med telefon, korthållare (använder man plånbok idag?) läppstift och telefon. Frågar du efter nål, tråd, kondomer eller plåster – då är jag fel person. Det ryms inte i min väska. Jag köpte hem den här, som jag bara älskar. Jeansblått och allt.

Idag ramlade jag över denna, så den klickade jag hem. Blir perfekt till sommaren. Ha en skön helg 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *