Home » Blogg » 15-minuters bullar (mjölk- och glutenfri)

15-minuters bullar (mjölk- och glutenfri)

När jag vaknade i i morse var jag sugen på bröd och eftersom vi nästan alltid äter yoghurt så var brödlådan tom. Och eftersom ingen av oss orkade åka och handla så blev det till att ställa sig vid diskbänken och rota fram lite ingredienserna. Det tog 2 minuter att hitta ingredienser och röra ihop smeten, 1 minut att skeda upp smeten, 10 minuter i ugnen och sedan väntade vi hela två minuter på att brödet skulle svalna något. Enklare än så kan det knappast bli.

5 bullar

Ingredienser:

  • 4 dl glutenfri mjölkmix
  • 1 dl kokosmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk physallisfrön
  • 2,5 dl mandelmjölk
  • 2 msk olja

Så här gör du:
Rör ihop. Skeda upp. Sätt in i 175 graders varmluftsugn i 10 minuter.

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *