Home » Blogg » Wrap / Stekpannebröd (mjölkfri)

Wrap / Stekpannebröd (mjölkfri)

Superenkelt att göra om man är sugen på wrap och inte har något lämpligt bröd hemma. Vi fyllde vår wrap med en laxsallad (ugnsbakad lax kryddad med salt, peppar och paprika, isbergsallad, tomater, paprika, bulgur och lite chilisås).

3 wrap

wrap

Ingredienser:

  • 2 dl vetemjöl
  • 2 krm salt
  • 1 ½ dl vatten
  • lite hackad röd chili (kan uteslutas)
  • lite olivolja

Arbetsbeskrivning:
Blanda vetemjöl, salt, chili och vatten och rör ihop till en smidig deg. Häll på lite olivolja och forsätt arbeta degen en stund. Låt den vila i ca 10 minuter.

Ta upp på mjölat bakbord och dela i tre delar. Kavla ut till rundlar.

Gräddas i varm stekpanna, ca 30-45 sekunder på var sida. Lägg på bakduk och låt svalna lite.

 

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *