Home » Blogg » Utlottning: Bentobox

Utlottning: Bentobox

Matlåda-bentobox-oval-blå-2-510x509

Ingen kan väl ha missat min stora förkärlek till roliga matlådor och inte minst bentobox?

I samarbete med Bentobox lottar jag ut en en grön/lila Bentobox oval som även finns i färgerna rosa, gul, grön eller blå. Bentobox oval är en snygg matlåda med två fack och justerbart resårband. Den övre lådan kan också användas separat för t ex ett mindre mellanmål. Matlådan har en tilltalande storlek och rymmer mer än väl en normalportion.

För att vara med i utlottningen så vill jag att du berättar vilken favoritlunch du stoppar i din matlåda. Kommentar kan lämnas på sidan eller så skickar du  ett mail.

Dragning sker måndagen den 13 juli och eftersom Bentobox skickar hem matlådan till dig så ber jag dig hålla utkik på Nicklas Kokbok om just ditt namn dras (eftersom vi kommer att behöva kontaktuppgifter).

7 kommentarer

 1. Jeanette Johansson säger:

  Jag skulle kunna ge en god pastasallad till dig
  Och en glutenfri och mjölkfri pastasallad i samma låda
  Men i olika fack…

 2. Ethel Gustafsson säger:

  Till lunch vill jag (kanske i tråkigaste laget enligt andra) gärna äta någon god pastarätt. Men är egentligen allätare.Men det får gärna bli pasta Carbonara jag lägger ned i matlådan:-)

 3. Lillan Backa säger:

  Hej!
  Jag skickade in via mobilen men kommentaren verkade inte komma ”rätt” så jag gör om det =)

  En god, nyttig, och härlig lunchlåda som jag verkligen älskar är denna: 1 grillad halloumi från grillpannan som ligger på en bädd av lite kokt quinoa (funkar även utan), machesallad, babyspenat, lollorosso, rödlöksringar och salladslök samt en tunt skivad selleristjälk. Dressing gjord av fransk senap, olivolja, vatten, cremefraiche som kryddats med örtsalt och nymalen svartpeppar från kvarn skaks hårt och ringlas över + lite extra olivolja för finsmakare. Lägger man sedan till lite tärnad galiamelon (eller en melonsort för årstiden) förhöjer det inte bara lunchen utan man får desserten med på köpet =)

  Nyttigt, gott, och lätt att tillaga eftersom lunchen går att äta både kall som varm.

 4. Anna L säger:

  Hej!
  Jag älskar lunch! Och helst tårta! En nyttig tårta stoppar jag ner i bentolådan. En nötbotten, krämig chokladmoussefylling och färska bär på toppen.
  Tårta till lunch! Yes-box!
  ( den är givetvis gluten, mejeri och sockerfri)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *