Home » Blogg » Sponsrad video: Fiskelyckas

Sponsrad video: Fiskelyckas

Sponsrat inlägg

Vi äter fisk flera gånger i veckan och jag tror det har med att göra att fisk är så lätt, går snabbt att tillaga och så är det busenkelt att variera fiskrätterna efter utomhustemperaturen. En varm dag är det riktigt gott med grillad lax på salladsbädd. Bara salta, peppra och lägg på grillen. En riktigt kulen och kall dag så finns det väl inget godare än en riktigt mustig fisksoppa som sprider dofter av saffran, fiskbuljong och rotfrukter. Det är nästan så jag längtar till kallare temperaturer så jag kan tillaga min mustiga fisksoppa.

Nio gånger av tio köper jag Findus portionsbitar som passar vårt hushåll där jag aldrig vet hur många som dyker upp vid middagsbordet. Skulle någon extra gäst dyka upp så är det bara att plocka fram en extra filé och tillaga.

Tidigare åt vi mest lax men på senare tid har jag övergått till barndomsfavoriten torsk som är så underbart god. Mums.

Kokt torsk med äggsås är ju fenomenalt gott och enkelt. Eller varför inte koka en bit torsk med lite fiskbuljong och rotfrukter och sedan servera på en färsk salladsbädd. Min favorit är stekt torskrygg med en sås gjord på granatäpple. Bra, färgglad mat som man blir glad av – en fröjd för både öga och själ. Blir du sugen så har jag flera olika fiskrecept du kan äta dig igenom.

Jag gillar mat som inte är krånglig och det är precis som Tina säger i videon – alla fattar att det inte är så krångligt att laga god mat. Som fisk.

 

Inlägget är sponsrat.

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *