Home » Blogg » Ris- och champinjonfylld paprika (mjölkfri)

Ris- och champinjonfylld paprika (mjölkfri)

4 portioner

paprika

Ingredienser

  • 4 st paprikor
  • 2 dl ris
  • 200 g champinjoner
  • 2 msk mjölkfritt margarin
  • ½ dl hackad persilja

Tomatsås:

  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 4 msk tomatpuré
  • 2 msk vetemjöl
  • salt
  • peppar

Arbetsbeskrivning
Dela, kärna ur och skölj paprikorna. Förväll dem i ett par minuter i lättsaltat vatten och låt dem rinna av.

Koka riset enl anvisningarna på paketet.

Fräs svampen i mjölkfritt margarin och blanda med riset och persiljan. Fyll paprikahalvorna.

Gör tomatsås av buljong och tomatpuré. Red med mjölet utrört i lite vatten. Låt såsen koka 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *