Home » Blogg » Polen dag 2: Spabehandling på Quadrille och Klif

Polen dag 2: Spabehandling på Quadrille och Klif

Idag väntas spabehandling på Quadrille och jag ska bli så vacker så. Vi vaknade omkring klockan sju i morse och jag har i princip sovit som en stock hela natten. En gång under natten vaknade jag av tunga, släpande steg i rummet ovanför och jag med min livliga fantasi funderade i ett svagt ögonblick om det spökar men det vore ju rätt mysigt i gammalt slott.

Frukost intogs vid halv nio innan vi begav oss ut på en halvtimmes power walk i Quadrilles slottspark. Parken är inte stor så det blev ett par rundor till parkarbetarnas stora förtjusning. Här är lite fler interiörbilder från det otroliga slottet

gdynia27

gdynia12 gdynia20 gdynia21

Vid tio var det dags för våra inbokade spabehandlingar och jag började med 90 minuters helkroppsmassage och i den väldoftande oljan – som smordes på kroppen – ingår ett 70-tal örter. Jag luktade såååå gott efter den behandlingen. De papperstrosor i stringmodell som skulle användas under behandlingen var riktigt sexiga hahahahaha

Mellan behandlingarna serverades grönt te och sedan gick jag på ansiktsbehandlingen Aromatic Beauty Touch och kom ut som en ny människa efter nästa 90 minuter.

gdynia14

gdynia15

Quadrilles spa & wellnesavdelning är så vacker och förutom olika behandlingar finns det jacuzzi, pool och ångbastu. Det finns också en liten motionsanläggning och vi utnyttjar samtliga faciliteter. Poolen är helt otrolig och att få simma omkring i den helt själva är en otrolig upplevelse. Jag känner att jag sakta läker inifrån och ut och det är helt underbart.

gdynia19 gdynia18 gdynia17 gdynia16  gdynia13

Trots att vi är på spa så vilar vi inte utan direkt efter behandling så utrustade vi oss med karta och begav vi oss på väg till Klif. Vi var lite wild & crazy redan igår då vi vågade oss ut från slottsområdet och begav oss ned till ett litet centrum för att handla en massa frukt. Promenaden till Klif tog drygt 25 minuter men det var skönt att röra på sig. Vi har inte hunnit vara ute och se så mycket än men jag tycker Gdynia är vackert. En del områden verkar må rätt bra medan en del andra är rätt slitna, men det är ju så de ser ut på de flesta ställen.

gdynia22 gdynia23 gdynia24 gdynia25 gdynia26

I kväll efter middag väntar lite simning och sedan lär jag somna som en liten bebis redan innan nio. I morgon väntar sightseeing och det ska bli kul.

Spara

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *