Home » Blogg » Pannacotta med kokos och choklad (mjölkfri)

Pannacotta med kokos och choklad (mjölkfri)

4 portioner

Ingredienser

  • 1 dl Gelésocker Multi
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 dl havrebaserad grädde
  • 1 tsk vaniljsocker

dekoration:

  • kokos
  • mörk choklad (mjölk- och sojaproteinfri

Arbetsbeskrivning
Blanda samman Gelésocker Multi, kokosmjölk, havrebaserad grädde och vaniljsocker i en kastrull och koka ½ minut.

Häll upp i 4 portionsglas och låt stelna i kylskåp. Garnera med kokos och lite riven mörk choklad innan servering.

Vill du ha en smalare variant går det alldeles utmärkt att använda havredryck istället för havregrädden.

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *