Home » Blogg » Morotsmuffins (mjölkfri)

Morotsmuffins (mjölkfri)

8 st

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1½ dl råsocker
  • 2 dl havredryck
  • 1 dl smält mjölkfritt margarin
  • 4 tsk bakpulver
  • 4 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk ingefära
  • 3 dl rivna morötter

Arbetsbeskrivning
Vispa samman ägg och råsocker. Blanda ned havredryck och smält mjölkfritt margarin. Blanda samman vetemjöl och bakpulver. Rör ned i äggsmeten. Rör försiktigt ned kryddor och rivna morötter. Häll upp i 8 stora (amerikanska) muffinsformar.

Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *