Home » Blogg » Mjukglass (mjölkfri)

Mjukglass (mjölkfri)

Det finns en sak som jag som mjölkallergiker skulle vilja äta – och det är mjukglass. Det finns perioder i mitt liv då jag unnat mig en mjukglass och jag har verkligen NJUTIT under tiden jag sakta  ätit det – men frågan är om det är värt det när man efteråt ligger i plågor.

Tanken var att jag skulle ha havregrädde men det måste vara något med mig och den produkten som inte klickar – för den finns aldrig i butik – så jag testade med sojagrädde.

mjukglass

Ingredienser:

  • 2½ dl sojagrädde
  • ½ förpackning R-ICE vanilj
  • 2 tsk vaniljsocker

Arbetsbeskrivning:
Vispa sojagrädde och vaniljsocker tjockt och pösigt. Tillsätt R-ICE vaniljglass och fortsätt vispa så du får en mjuk och luftig glass. Servera genast!

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *