Home » Länkar

Produkter

Carlshamn Mejeri
Nicklas Kokbok gavs ut av Carlshamn Mejeri 1997 och 2003.
Har många goda produkter i sitt mjölkfria skafferi.

Kavli
Kavli har förvärvat den finska livsmedelsföretaget Rasios mjölkfria division, dvs produkter baserade på ris, havre och soja. I fabriken i Åbo har vi tillverkning av vegetabiliska produkter så som dryck, yoghurt och matlagning. Produkterna marknadsförs under namnet Carlshamn Mejeri, som licensieras av Kavli. Kavli kommer att utveckla denna kategorin framöver så att fler får njuta av goda produkter från växtriket.

Oatly
Har många bra havreprodukter: glass, havredryck, havregrädde, havregurt.

OrganicFoodBar
100% ekologiska energi- och proteinbars för aktiva människor. Laktos- och glutenfritt, kallpressade växter, 80-100% råhetsgrad, låg GI, snabba och långsamma kolhydrater, balans mellan proteiner och kolhydrater samt fetter.

Planti®
Carlshamn mejeri byter nu varumärke på Soygurt®, drycker och matlagningsprodukter till Planti® – med samma goda och härliga smak. Självklart kommer produkterna fortfarande att vara 100% lämpliga för veganer, mjölkfri och laktosfri.

Valora Trade
Valora Trade Sweden AB, säljer och marknadsför många kända varumärken till DVH, SVH och HoReCa. Vi är 105 anställda, har 4 sälj- och marknads-organisationer och försäljningen förväntas uppgå till ca 1,8 miljarder SEK 2013. Valora Trade Sweden AB är en del av det börsnoterade schweiziska bolaget Valora AG. Några av de varumärken vi arbetar med: Carlshamn Mejeri, Hermesetas, Hälsans Kök, Havrefras, Fisherman’s Friend, After Eight, Mentos, Vanish, Lypsyl, Veet, Clearasil och Fenjal.

Nätbutiker

Glitne
Webbutik som säljer gluten- och mjölkfri mat samt veganmat.

Goodstore
I sortimentet finns bland mycket annat 100% vegetariskt, veganskt, ekologiskt, rättvisemärkt, glutenfritt, mjölkfritt, rawfood m.m

Seitanfoods
Seitanfoods saluför 100% vegetabiliska alternativ till animaliskt kött och ost. Har ett stort sortiment mjölkfria/veganska ostar i sortimentet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *