Home » Blogg » Kyckling med smak av salvia och skinka (mjölkfri)

Kyckling med smak av salvia och skinka (mjölkfri)

4 portioner

nicklaskokbok_salviakyckling
Foto: Nicklas Kokbok

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • färsk salvia
  • 4 skivor parmaskinka
  • grovmalen svartpeppar
  • salt
  • mjölkfritt margarin

Arbetsbeskrivning
Banka ut kycklingfiléerna. Krydda dem med svartpeppar och lite salt. Lägg en skiva parmaskinka på varje kycklingfilé samt ett blad färsk salvia. Rulla ihop filéerna och använd en tandpetare för att hålla ihop dem. Bryn mjölkfritt margarin i en stekpanna. Bryn filéerna tills de får färg och stek dem sedan på svag värme tills de är klara.

Liknande inlägg

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *