Home » Blogg » Kasslergryta med äpplen, grön curry och bönpasta (mjölkfri)

Kasslergryta med äpplen, grön curry och bönpasta (mjölkfri)

Oj vilken toppenhelg vi har haft. Bara låtit dagarna lunka på i makligt tempo utan stress och en massa måsten. Vi har passat på att njuta av både väder och sol samt en hel del skugga.

I förra veckan lagade dottern en god currygryta; syrliga äpplen som gifter sig med smaken av currypasta och rökt kassler. Vi har aldrig testat bönpasta tidigare, men det var en glad överraskning. Mycket gott! Och har du inte bönpasta så går det bra med vanlig pasta.

Nästa vecka kommer en rolig utlottning – så håll utkik!

4 port

kasslergreencurry

Ingredienser:

  • 2 äpplen
  • 1 röd lök
  • 2 tsk grön currypasta
  • mjölkfritt margarin
  • 1 dl Planti Creamy Cooking
  • 400 g kassler
  • Bönpasta

Arbetsbeskrivning:
Skala och dela äpplena i mindre bitar. Skiva och strimla löken. Bryn mjölkfritt margarin och lägg i äpplen, röd lök och currypasta. Bryn ett par minuter. Lägg i kasslern och bryn så den får fin färg. Häll på Creamy Cooking.

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet och blanda bönpastan med kasslergrytan. Blanda väl och servera.

Liknande inlägg

En kommentar

  1. Sofia Petersson säger:

    Hej! Jag stoppar helst en god matig sallad i min lunchlåda. Gärna med kyckling, bacon och fetaost, massor med grönsaker och en god dressing 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *