Home » Blogg » Glutenfritt fröbröd (mjölkfri)

Glutenfritt fröbröd (mjölkfri)

Dottern önskade sig ett glutenfritt nötbröd så vi svängde ihop ett efter de ingredienser vi hade hemma. Originalreceptet finns på den här sidan. Jag lät brödet ligga kvar i formen under natten och sedan var det lätt att skära skivor.

1 st

notbrod

Ingredienser:

  • 250 g solroskärnor
  • 50 g linfrö
  • 100 g mandel
  • 125 g pumpakärnor
  • 140 g valnötter
  • 60 g gojibär
  • 25 g chiafrön
  • 1 riven zucchini
  • 6 ägg
  • 1 dl olja

Arbetsbeskrivning:
Blanda alla ingredienser och häll i en brödform. Gräddas ca 1 timme i 160 grader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *