Home » Blogg » Fiskgratäng med senap och koriander serverade med gnocchi (mjölkfri)

Fiskgratäng med senap och koriander serverade med gnocchi (mjölkfri)

Jag gjorde min gnocchi ett par timmar före fiskgratängen, så jag stekte hastigt upp dem under tiden fiskgratängen var i ugnen.

4 portioner

fiskgratangmsenap

Ingredienser:

  • 400 g torsk
  • salt och peppar
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 förpackning imat fraiche
  • 3 msk skånsk senap
  • 2 msk koriander
  • 600 g kokt, skalad och pressad potatis
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 ägg
  • salt

Arbetsbeskrivning:
Dela fiskblocket i 4 bitar och lägg i form. Salta och peppra. Dela paprikan i strimlor och lägg paprika och tomater i formen. Vispa ihop imat fraiche, senap och koriander. Häll över fisken och sätt in i 225 grader i ca 15 minuter.

Blanda potatis med vetemjöl, ägg och salt. Arbeta ihop till en deg. Dela degen i fyra bitar. Rulla ut varje bit till en rulle och dela rullen i 6 bitar. Rulla varje bit till en boll och tryck till med en gaffel. Koka upp saltat vatten. Lägg i gnocchin och låt den koka tills den flyter upp. Ta upp med hålslev och låt rinna av.

 

Liknande inlägg

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *