Home » Blogg » Citronkaka (mjölkfri)

Citronkaka (mjölkfri)

Cirka 8 bitar

citron_

Ingredienser:

  • 500 ml vetemjöl
  • 100 ml florsocker
  • 250 g mjölkfritt margarin
  • 4 ägg
  • 350 ml strösocker
  • 4 msk vetemjöl
  • 100 ml citronsaft
  • rivet skal från 1 citron

Arbetsbeskrivning:
Blanda vetemjöl, florsocker och rumstempererat mjölkfritt margarin till en smidig det. Pressa ut degen i en form. Baka i 180 grader i ca 20-25 minuter.

Vispa samman ägg, strösocker, vetemjöl, citronsaft och citronskal. Häll smeten över skalet.

Fortsätt grädda i ytterligare ca 20 minuter eller tills toppingen har stelnat.

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *