Home » Blogg » Bresaolarullar (mjölkfri)

Bresaolarullar (mjölkfri)

Vackra dottern har fyllt 18 år och vi bjöd på fantastisk buffémat och strålande väder. Något som blev mycket uppskattat var bresaolarullar med smak av citron, paprika och basilika.

8-10 bufféportioner

kimono

Emma och vår utbytesstudent Ella från Perth bjöd på vacker klädsel.

bresaola

Ingredienser:

  • 2 förpackningar Bresaola (ca 16 skivor totalt)
  • 2 dl majonnäs
  • 1 kruka basilika
  • skal från 1 citron
  • 1 hackad paprika

Arbetsbeskrivning:
Lägg ut bresaola omlott på ett bakplåtspapper (8 skivor, spara de andra).

Bred på 1 dl majonnäs och toppa med basilikablad och citronskal. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspapper.

Lägg ut de andra bresaolaskivorna och bred på resterande majonnäs. Lägg på hackad paprika och toppa med basilikablad. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspapper.

Förvara rullarna i kylskåp och skär upp till servering.

Går alldeles utmärkt att göra dagen före.

Liknande inlägg

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *