Home » Blogg » Björnbärspaj (mjölkfri)

Björnbärspaj (mjölkfri)

4-6 portioner

Ingredienser

  • 125 g mjölkfritt margarin
  • 3 dl vetemjöl
  • 1½ dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krsm salt
  • 1 krm bakpulver
  • 5 dl björnbär
  • 1 msk potatismjöl

Arbetsbeskrivning
Sätt ugnen på 225 grader. Smält mjölkfritt margarin. Blanda samtliga torra ingredienser och rör ned margarinet. Rör ihop.

Tryck ut degen i en pajform. Häll på bären och sockra lätt om det behövs. Häll över 1 msk potatismjöl.

Grädda pajen i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna och servera med antingen vaniljglass eller vaniljsås

Liknande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *